Savjetovanje

Savjetovanje i Obuka


  • Želite sami voditi marketing društveniih mreža i trebate brzu edukaciju ili savjetovanje?
  • Želite znati kako izraditi uspješnu promotivnu kampanju na društvenim mrežama?
  • Želite znati kako izraditi kvalitetnu digitalnu strategiju, istražiti tržište i formirati kampanju?
  • Želite se informirati o relevantnim trendovima i posljednjim istraživanja u vezi digitalnog marketinga?

Razvojem interneta, digitalni marketing je zadobio status profesije. Za kvalitetan pristup potrebno je imati mnoga znanja i vještine od kojih se ističu ona iz psihologije, marketinga i dizajna. Velik je broj mogućnosti, te dobrih i loših pristupa društvenim mrežama, a oni ovise o specifičnostima djelatnosti kojom se organizacija bavi. Ukoliko mislite da posjedujete potrebna znanja i želite samostalno odrađivati marketinške aktivnosti na društvenim mrežama, ali treba vam savjetovanje MDM je tu za Vas!

savjetovanje

Mi smo ti koji su stekli znanje iz navedenih područja, koji su završili studij marketinga, koji su entuzijastično radili na mnogim projektima u različitim industrijama i koji su detaljno upućeni u mogućnosti društvenih mreža. Možemo vam sažeti i kvalitetno prezentirati znanja koja smo stekli te vas uputiti kako možete samostalno odrađivati navedene aktivnosti.

Kontaktirajte nas za edukaciju o marketingu na društvenim mrežama te obuku za provođenje online istraživanja, oglašivačke kampanje i kreiranje digitalne strategije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *