Istraživanje tržišta za društvene mreže!


  • Želite znati koje je vaši najbolji kupci/tržište, vrijednost i karakteristike toga tržišta?
  • Želite znati kako ispitati vaše tržište i kako im pristupiti na najbolji način?
  • Želite analizu postojećeg stanja vaše organizacije i savjete za promjenu na bolje?
  • Želite znati kako se organizirati na način da u budućnosti prikupljate prave informacije od vaših kupaca?

Kvalitetno istraživanje tržišta je preduvjet za sve ostale marketinške aktivnosti. Cilj istraživanja tržišta je otkriti osnovnu vrijednost i dodatne vrijednosti vašeg proizvoda ili usluge za kupce. Nadalje, koji vaši kupci su najprofitabilniji, koje su njihove skrivene želje i čime ih možete iznenaditi. Istraživati se može proučavanjem već objavljenih ili prikupljenih podataka, promatranjem kupaca kroz određeno vrijeme ili konkretnim ispitivanjem odabranog uzorka kupaca. Dobivene podatke potrebno je uobličiti u smislene informacije koje će pomoći da se donesu prave odluke.

istraživanje tržišta

Mi smo ti koji poznajemo mogućnosti i procedure istraživanja tržišta, te smo sposobni pronaći relevantne informacije za vaše poslovanje. Znamo kvalitetno oblikovati istraživanje i upitnike kako bi dobili korisne i specifične informacije. Imamo pristup velikom broju baza podataka s objavljenim istraživanjima o tržištima i kupcima.

Javite nam se da zajednički definiramo vaš problem, vaše ciljeve istraživanja te za vas osmislimo i provedemo online istraživanje tržišta koje će vam donijeti korisne informacije za povećanje zadovoljstva kupaca i profita.

Javite nam se :)


Kontaktirajte nas kako bi za vas istražili tržište, te kreirali idealnu podlogu za djelovanje na društvenim mrežama!

(+385) 98 985 1711